Slottets forslag til

Menu //

Vær opmærksom på, at menukortet er vejledende, så er der andre ønsker, så sammensætter vi det naturligvis i fællesskab.

sammensæt din menu

Kuvertpriser//

pr kuvert kr. 595,-

3 retter og drikkevarer

Incl. velkomstdrink, vin ad libitum under maden, kaffe og 1 avec (4 timer)

pr kuvert kr. 365,-

3 retters menu

ekskl. drikkevare 

pr kuvert kr. 825,-

3 retter, lille bar, natmad

inkl. middagens vine, øl, sodavand, lille bar maks. 2 timer efter kaffen og natmad (7 timer)

Forretter

Sprød Serrano

på salat, persillepesto

Andelever mousse

tomatcoulis, salat

Carpaccio

med fennikel crudite’

Varmrøget laks

salat, dressing

Hindbær rimmet laks

salat af krydderurter, hindbærvinaigrette

Jordskokke Panna Cotta

med rejer, ærteolie, sprødt

Roulade med røget laks

Mascarpone, spinat, Avocado creme med Wasabi

Fiske terrine af laks og rødtunge

salat, krydderurte creme

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Hovedretter

Krogmodnet kalvefilet

grøntsags timbale, smør stegte kartofler Portvins sky

Amerikansk Culotte

bagte rodfrugter, Pommes Anna Bordelaisesauce

Oksefilet

braiseret kål, fløde kartofler, Timian sky

Nyretapper

stegte svampe, bagt kartoffelmos med hvidløg og urter, Bordelaisesauce

Kyllingebryst med pesto og Parmaskinke

Årstidens grøntsager, Pommes Anna persille sky

Farseret kalkunbryst

rosenkål med bacon, ristede kartofler med sesam, piementcreme

Lammekølle med hvidløg og persille

spidskåls Tzatziki, Stegte grøntsager, små stegte kartofler, persillesky

Desserter

Nøddekurv

med is, frisk frugt og coulis

Citron Panna Cotta

med bær og coulis

Chokolade Fondant

med is og bær

Lakrids brownie

med vanilleis og frugt

Mokka roulade

med frisk frugt og coulis

Cheese Cake med saltkaramel

coulis og bær

Slottets Dessert tallerken

en symfoni af gode ting, tillæg kr. 25,-

Natmad

Nachos med kylling og ost

serveret med guacamole, salsa og cremefraiche

Pulled pork burger

med coleslaw

Kartoffel/porre suppe

med bacon og brød

Orientalsk karrysuppe med kylling og ris

serveret med brød

Diverse pølser, postej og ost med tilbehør

Ungarsk Gullashsuppe med cremefraiche

Biksemad med Bearnaisesauce, rødbeder og brød

Hjemmelavede frikadeller

med kartoffelsalat, surt og brød

Pr. kuvert kr. 275,-

Slottets traditionelle

Buffet

  • Blomkåls Panna Cotta m/ rejer, sprød bacon, ærteskud
  • Tun mousse
  • Kalkunbryst m/pesto
  • Oksecuvette sous vide
  • Spidskålssalat m/tranebær, frisk basilikum
  • Broccolisalat
  • Grøn salat m/Melon, sukkerærter, peberfrugt
  • Små stegte kartofler vendt i urter
  • Fransk kartoffelsalat
  • Rødvinssauce
  • Tifli af årstidens frugt

Serveres med brød og smør

Pr. kuvert kr. 365,-

Slottets udvidede

Buffet

  • Varmrøget laks på salat, krydderurtecreme
  • Tigerrejer Pil Pil på spyd’
  • Carpaccio, Vesterhavsost, rucola
  • Okse culotte Black Angus
  • Krogmodnet kalvefilet
  • Bagt kartoffelmos med urter
  • Små stegte kartofler med sennep
  • Toscansk tomatsalat, hvidløg, chili, rødløg, basilikum
  • Spidskålssalat m/ radiser, Cæsardressing
  • Mix grøn salat m/ asparges, sprød bacon , ristede pinjekerner
  • Timiansky
  • Aioli med chili
  • Chokoladekage med hvidcokolade, mocca creme, bær

Serveres med brød og smør

Kr. 248,- v/ min 50 personer
Kr. 278,- v/ min 30-50 personer

Uden boblerne:

Kr. 198,- v/ min. 50 personer
kr. 248,- v/min. 30-50 personer

Slottets særlige

Champagnebrunch

Der serveres bobler til velkomst og efterfølgende vil boblerne være en del af buffeten. (3 timers arrangement)

 

  • Røræg med bacon og brunchpølser
  • Stegte kartofler med Aïoli
  • Diverse pålæg med behørigt tilbehør
  • Ferskrøget laks med asparges
  • Pandekager med Ahornsirup
  • Græsk yoghurt med bær og knas
  • Lun leverpostej med champignons
  • Diverse oste med garniture
  • Marmelade og Nutella
  • Rundstykker, rug- og franskbrød
  • Wienerbrød
  • Æble- og appelsinjuice
  • Kaffe og te

Lad os i fællesskab sammensætte 

Dit arrangement -præcis som du ønsker det 

Ring mig op

Kig forbi

Slotsvolden 2
4300 Holbæk

Send mig en email